X - H sorozat - CsigahajtóművekA kockaházas csigahajtóművek X és H kivitelben léteznek. Az X sorozatú csigahajtómű elérhető XA behajtó oldali tengelycsonkos és XF vagy XC villanymotor csatlakozási lehetőséggel rendelkező kivitelben. Az XF kivitel (kuplung a behajtó oldalon) nagyobb rugalmasságot biztosít az alkalmazások széles tartományában mint a compact XC kivitel (közvetlen IEC motorkapcsolat), amelynél a hangsúly a kisebb helyszükségleten van.
A H sorozat esetében egy egyfokozatú homlokfogaskerék előtéthajtómű van a csigahajtóműre építve ami magasabb hatásfokot, terhelhetőséget és áttételeket biztosít az X sorozathoz képest.
A 90 és 110-es nagyságok hajtóműháza öntöttvas, a kisebb méreteké pedig nyomásöntéssel készített alumínium ötvözet. A csigatengelyek betétben edzett, nemesített ötvözött acélból készülnek köszörült kivitelben. A csigakerekek anyaga öntöttvas agyra öntött bronz ötvözet. A hajtóművek alapkivitele a kihajtó csőtengelyes változat. Tartozékok és opciók széles választéka biztosítja a teljeskörű alkalmazhatóságot: dupla csigatengely, visszafutásgátló, különféle méretű kihajtó oldali peremek, egy- vagy kétoldalas kihajtó tengelyek, szorító hüvelyes csatlakozás, a túlterhelés elleni védelmet biztosító nyomatékhatároló, nyomatékkarok.


Dokumentáció – X sorozat


Dokumentáció - H sorozat
Cím:
H-9027 Győr, Reptéri u. 3.
Telefon:
+36/96 518 - 157
+36/96 316 - 212
Fax:
+36/96 518 - 158
E-mail:
info@reduktor.hu