R sorozat - Szöghajtóművek  • Az öt méretben gyártott hajtóműtípus háromféle kihajtótengely változatban elérhető: csőtengelyes, egyoldali hengeres és kétoldali hengeres tengelycsonk. Ezenkívül egy további hengeres tengelycsonk is elérhető a behajtó tengellyel szembeni oldalon.
  • Három fajta behajtó oldali kialakítás létezik: behajtó oldali hengeres, reteszes tengelycsonk (RA), IEC villanymotor csatlakozás kuplunggal (RF), és közvetlen IEC villanymotor csatlakozás (RC)
  • A hajtóműházak anyaga EN GJL 200 UNI EN 1561 öntöttvas, amely a megfelelő tervezés eredményeként kívül és belül egyaránt garantálja a megfelelő merevséget és a könnyű szerelhetőséget bármelyik csatlakozó felületen. Az egyterű olajkamra  biztosítja a megfelelő hőátadást és minden belső alkatrész kenését.
  • A hajtóművek egy pár ívelt fogú GLEASON rendszerű kúpfogaskereket tartalmaznak, melyek anyaga betétben edzett 16CrNi4 vagy 18NiCrMo5 UNI7846 ötvözött acél. A kúpkerekek fogazata  köszörült.
  • Minden tengelyre magas minőségű kúpgörgős csapágyak vannak építve biztosítandó a hosszú élettartamot és a nagyon magas külső radiális és axiális terhelések elviselését. Ez alól a közvetlen motorcsatlakozás behajtó tengelye a kivétel, amelynél golyóscsapágyak vannak alkalmazva.

Konfiguráció:Dokumentáció
Cím:
H-9027 Győr, Reptéri u. 3.
Telefon:
+36/96 518 - 157
+36/96 316 - 212
Fax:
+36/96 518 - 158
E-mail:
info@reduktor.hu