KX-XX-KK sorozat – Dupla csigahajtóművek



A dupla csigahajtóművek alacsony hatásfokot eredményeznek viszont nagy módosításokat biztosítanak kis méretek mellett ami bizonyos alkalmazásoknál előnyössé, illetve megkerülhetetlenné teszi e típus használatát. Az elérhető változatok a KX, XX és a KK sorozat.
A KX és KK sorozat csak csak közvetlen IEC villanymotor csatlakozással elérhető.
Az XX sorozat viszont három féle kivitelben is elérhető, mégpedig XXA (behajtó oldali tengelycsonk), XXC (közvetlen IEC villanymotor csatlakozás) és XXF (IEC villanymotor csatlakozás tengelykapcsolóval) kivitelekben.
A 90 és 110-es nagyságok hajtóműháza öntöttvas, a kisebb méreteké pedig nyomásöntéssel készített alumínium ötvözet. A csigatengelyek betétben edzett, nemesített ötvözött acélból készülnek köszörült kivitelben. A csigakerekek anyaga öntöttvas agyra öntött bronz ötvözet. A hajtóművek alapkivitele a kihajtó csőtengelyes változat. Tartozékok és opciók széles választéka biztosítja a teljeskörű alkalmazhatóságot: dupla csigatengely, kúpgörgős erősített csapágyazás a kihajtótengelyen, különféle méretű kihajtó oldali peremek, egy- vagy kétoldalas kihajtó tengelyek, szorító hüvelyes csatlakozás, beépített túlterhelés elleni védelmet biztosító nyomatékhatároló, nyomatékkarok.



Dokumentáció
Cím:
H-9027 Győr, Reptéri u. 3.
Telefon:
+36/96 518 - 157
+36/96 316 - 212
Fax:
+36/96 518 - 158
E-mail:
info@reduktor.hu