Twido vezérlőA Twido kettős kínálata - kompakt és moduláris - extrém kis méretű, könnyen telepíthető, kábelezhető és programozható, emellett igen kedvező árú! Rugalmassága, gyors feldolgozása révén, valamint az integrált funkciók teljes készletével jól illeszkedik a legtöbb alkalmazáshoz, legyen az kis rendszer vagy kompakt gép. A kis méretének köszönhetően - mely 40 I/O-s változat esetén sem nagyobb, mint egy névjegykártya, így ez a legkisebb PLC a piacon - könnyen beszerelhető szűk szekrényekbe, gépek alvázára vagy mobil rendszerekre. Nagy alkalmazási memóriája, széles bővítő kínálata, kábelezési változatossága kategóriájában egyedülálló. A TwidoSoft szoftver és a magyarnyelvű Twido képzési anyag könnyűvé teszi a programozás elsajátítását és a munkát.
A Twido 2 újabb kiegészítésekkel gazdagodott, melyek közül kiemelendő az új AS-i master modul, mellyel a legkisebb AS-i-s PLC született meg. A korábbi szakértői funkciók kiegészültek PID kezeléssel, duplaszó változókkal, különféle magas szintű matematikai funkciókkal, élvezérlési lehetőségekkel, távprogramozással és távfelügyelettel.

Fő alkalmazások/vevők:
 • Épületautomatizálás
 • Relés, egyedi és mobil vezérlések kiváltására
 • Anyagmozgatás és csomagolástechnika
 • Nagysebességű alkalmazások
Konfiguráció: 10 - 242 I/O
Speciális funkciók: Valós idejű óra, 20 kHz-es nagysebességű számláló, max. 2 soros port, kivehető backup memória
I/O típus: 10/16/20/24/40 I/O-s alapegységek, 8,16, 24 vagy 32 I/O-s digitális bővítők, teljes analóg bővítő kínálat
Kommunikáció: RS485, RS232C, Modbus master/slave, ASCII
Dokumentáció: az automatizalas.schneider-electric.hu honlapon
TSX Modicon MicroA Micro egy olcsó platform rengeteg növekedési lehetőséggel! Kompakt mérete jól illeszkedik a szűk helyekhez, de már elegendő olyan változatossággal rendelkezik az alkalmazások széles választékának kiszolgálására, mint a kommunikációs opciók teljes tárháza, digitális és analóg I/O-k, számlálók és biztonságtechnikai modulok. Egyedi alkalmazásokban vagy egy sok processzoros hálózat részeként is működhet. A programozása a PL7 Micro-val lehetséges.

Fő alkalmazások/vevők:
 • HVAC
 • Szerelés
 • Épületautomatizálás
 • Anyagkezelés
 • Szállítópályák
Konfiguráció: Max. 248 I/O
Speciális funkciók: Biztonságtechikai modul, 10 kHz-es nagysebességőszámláló, analóg I/O, web interfész
I/O típus: Fix és moduláris I/O-k, nagyfelbontású I/O-k
Kommunikáció: RS485, Modbus, ASi, CAN
Dokumentáció: az automatizalas.schneider-electric.hu honlapon
TSX Modicon MomentumA Momentum a terepi I/O modulok, processzorok, kommunikációs adapterek és opció adapterek teljes családja, melyeket összeillesztve változatos vezérlő rendszereket vagy alrendszereket készíthetünk, mely a rendszerépítés rugalmasságát adja Önnek, hogy a ma igényeinek tökéletesen megfeleljen, és ezek adaptálhatósága révén megvédi Önt a jövőbeli elavulás ellen. Az M1E processzor adapter révén a Momentum a jelenleg a piacon elérhető legkisebb méretű, de legnagyobb teljesítményű Ethernet-es automatizálási megoldásává válik. Az integrált diagnosztikai és adat weboldalakat bármilyen egyszerű webböngészővel elérhetjük, így csökkenthetjük a gépünk állásidejét és növelhetjük a termelést.  Az IEC 1131 Concept vagy ProWORX 984LL programozó szoftvere kiváló lehetőségeket kínál.

Fő alkalmazások/vevők:
 • Anyagmozgató és szállító rendszerek
 • OEM gépalkalmazások
 • Víz- és szennyvízkezelés
 • Olaj- és gázszállítás
Konfiguráció: Max. 8192 I/O
Speciális funkciók: Diagnosztikai weboldalak, nagysebességű számláló, kommunikációs opció adapterek
I/O típus: 16 vagy 32 I/O-s alapok, 4/8/16 csatornás analóg
Kommunikáció: Ethernet, Modbus TCP, Modbus, Modbus Plus, InterBus-S, DeviceNet,
ControlNet, Seriplex, FIPIO, ProfiBus DP
Dokumentáció: az automatizalas.schneider-electric.hu honlapon

Cím:
H-9027 Győr, Reptéri u. 3.
Telefon:
+36/96 518 - 157
+36/96 316 - 212
Fax:
+36/96 518 - 158
E-mail:
info@reduktor.hu